5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Mono blok cisim örgüsı grup sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında müdafaa esenlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapıları bazı esas bileşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kadar.

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına illet olur.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Evlerde, medarımaişetyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve emeksiz halde yangın alanlarını terk etmesi yürekin kullanılmakta olan önemli örgülar arasındadır.

Bu baplar anayasa olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın veya ivedili vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı derunin elverişli konumda olur.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında istanbul Yanggın kapısı fiyatları tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en şık paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve Yangın kapısı istanbul fiyatı esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page