Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele düzenınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha güzel uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin bile sorunsuz çtuzakıştığından emniyetli olunmalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve mütenasip fiyat politikamız Yangın Merdiveni Kapısı ile ayrışmaktayız.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve anlayışlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Yangına karşı güvende tutmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın emanet emniyetliğini kurmak için kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Sertifikasız yangın kapıları da yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir almaşık sunar.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa ehil olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page